woensdag 6 november 2013

Speelgoedbeurs op Mariadonk

Enthousiast kwamen de kinderen de klas binnen. Vol trots lieten de meeste kinderen hun twee euro zien. Vandaag naar de speelgoedbeurs. Maar voor dat het zover was, moest er nog wel gewerkt worden. Estafette en rekenen. Juf Nikki heeft groep 5 meegenomen voor de rekenles en ik heb gerekend met groep 6. Vandaag moesten de kinderen rekenwerk maken voor het onderzoek dat juf Nikki aan het doen is. Wat deden de kinderen hun best.

Na de pauze gingen we met de hele groep naar de speelgoedbeurs. De speelgoedbeurs was in de speelzaal van de school. Ouders van de OV hadden alles heel mooi uitgestald. De kinderen gingen op zoek naar spulletjes die ze graag wilden hebben. Het was meteen een rekenles. Hoeveel kost het? Betaal je gepast of krijg je geld terug? Hoeveel geld heb je nog over? Wat kan je daarvoor nog kopen. Het was alsof we op de markt liepen. Heel gezellig!!!

Terug in de klas hebben we het rekenwerk afgemaakt. Tot slot nog een muziekles: twee dansen en luisteren naar De Vier Jaargetijden - De Herfst. Dit laatste was voor een aantal kinderen niet gemakkelijk............. En dan is het 12.30 uur. Tijd om naar huis te gaan en te genieten van een vrije middag.
 
 
 
 
 
 
 
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten