maandag 31 maart 2014

Maandag 31 maart

Vandaag een dag zonder juf Nicole en zonder juf Sharina. Juf Nicole was ziek en juf Sharina had een toets op de juffenschool (zo noemden de kleuters de school van Sharina). Het was dus "volle bak"!!! Maar wel gezellig hoor. De kinderen hebben hard gewerkt.
Flip de Beer had weer een reuze gezellig weekend gehad. Het thema deze week is: baby. In de kring hebben we geluisterd naar een digitaal prentenboek: Mijn babybroertje Benjamin. U vindt het filmpje hier terug pinterest familie Na de activiteit in de kring hebben de kinderen gewerkt. Na het werken fruit eten en drinken. En tot slot van het ochtendprogramma buiten spelen.
's Middags begonnen we met buiten spelen. Daarna een rekenactiviteit in de kring. Het onderwerp was tellen. Eerst tellen tot 20, dan tellen tot zover de kinderen kunnen (dat was tot boven de 100), dan tellen 1 hard, 2 zacht, 3 hard, 4 zacht enz., dan tellen 1, en bij 2 een tik op de knie, 3, en bij 4 een tik op de knie enz. Zo hebben we geteld met allerlei variaties. Na de kringactiviteit stond weer werken op het rooster. En dan is de maandag weer voorbij.
Dag dag allemaal, tot de volgende keer,
maandag zien we elkaar wel weer.

Samen kralen rijgen.
En samen op het krijtbord.
Juf, kijk eens!!! Wat hebben wij veel puzzels gemaakt.

 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten