vrijdag 28 maart 2014

Vrijdag 28 maart

De kinderen hebben weer hard gewerkt vandaag. We zijn begonnen met Nieuwsbegrip. De tekst deze week ging natuurlijk over het topoverleg in Den Haag. Daarna hebben we het tweede deel van de rekentoets gemaakt. Na de pauze hebben we thema 6 van Taal Actief afgesloten met een taaltoets en een dictee. Volgende week is een zogenaamde parkeerweek waarin we stof van de afgelopen acht weken herhalen. Op het eind van de ochtend hebben we gekeken naar Nieuws uit de Natuur.
's Middags heeft juf Marjolijn een uur gewerkt met groep 5. De kinderen hebben een geschiedenisles gehad. Ik heb in die tijd een les geschiedenis en een les verkeer aan groep 6 gegeven. Beide groepen hebben ook nog een schrijfles gehad en gewerkt op de computer.
EN DAN IS HET WEER WEEKEND!!!!
 
Een aantal speciale dingen die ons komende week te wachten staan.
Woensdag 2 april doen een aantal jongens uit groep 6 mee met het schoolvoetbaltoernooi in Rucphen. Succes jongens!!!
 
Donderdagmiddag 3 april heeft groep 5 een excursie naar museum Jan uten Houte in Etten-Leur. Dat wordt vast heel leuk, jongens en meisjes. http://www.janutenhoute.nl/ 
 
Vrijdag 4 april krijgen de kinderen hun tweede rapport mee naar huis. Ik heb ze al klaar liggen. De punten die jullie deze week hebben gehaald, zijn voor het laatste rapport, het derde rapport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten