woensdag 2 april 2014

De woensdagochtend was weer in een zucht voorbij!!!

De woensdagochtend was weer zo om. Zeker nu om 12.00 uur al vijf leerlingen van groep 6 naar huis gingen omdat ze vanmiddag meededen met het voetbaltoernooi.
We begonnen de dag met Estafette. Daarna een uur rekenen. Groep 6 werkte vandaag zelfstandig. Met groep 5 heb ik een projecttaak gedaan. Het onderwerp van deze taak was de kilo. 1 kilo = 1 kilogram = 1 kg = 1000 gram. Ik had wat boodschappen meegenomen. Weegt dat meer of minder dan 1 kilo. Staat op de verpakking hoeveel het weegt?
Na de pauze taal en spelling. Veel herhaling deze week. Volgende week beginnen we met een nieuw thema. Wat spelling betreft: woorden uit de categorie bakker en jager blijven voor beide groepen erg moeilijk!!!
Groep 6 heeft vandaag de werkstukken teruggekregen. De kinderen waren blij met de beoordeling die ik had geschreven. In het kort heeft iedereen zijn werkstuk gepresenteerd.
Er was vandaag ook aandacht voor de Wereld Autisme Dag.

Rond 12.45 uur kwamen een paar jongens even in de klas. Superenthousiast waren ze voor het komende voetbaltoernooi in Rucphen. Wat zagen ze er mooi uit in hun voetbalkleren. Ze straalden.

Inmiddels weet ik de uitslag: een zevende plaats voor onze jongens. GEFELICITEERD, SUPER GEDAAN!!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten