maandag 14 april 2014

Maandag 14 april

Wat had Flip de Beer weer een leuk weekend gehad. Wat is het leuk om elke maandag over zijn belevenissen te lezen.
In de kring was het thema Pasen. We hebben dit thema besproken aan de hand van het doepad Pasen: doe-pad-pasen Dit is ook leuk om thuis met uw kind te bekijken. In de klas hebben we de filmpjes van Flip de Beer bekeken en we hebben het memoryspel gespeeld.
Na de kring zijn we gaan werken. Een aantal kinderen hebben samen met juf Sharina een prachtig paasei gemaakt. Na het werken hebben we fruit gegeten en wat gedronken. Ik heb voorgelezen uit Het grote boek van Pietertje Pet. De ochtend hebben we afgesloten met buiten spelen.
's Middags hebben we gespeeld in de gymzaal. Terug in de klas een rekenlesje. Getallen op volgorde zetten van minder naar meer, geoefend met rangtelwoorden en we hebben gepraat over buurgetallen. De buren van 5 zijn 4 en 6!!! Na het rekenlesje hebben we nog ruim een half uur gewerkt. En toen was het weer tijd om op te ruimen. In de kring vertelde ik dat ik de kinderen heeeeeeeeel lang niet zal zien. Volgende week maandag is het Tweede Paasdag. Na die week hebben we twee weken vakantie. Dus zie ik de kinderen pas weer over vier weken, op 12 mei!!!
Dag dag allemaal, dag dag allemaal!!!
De afgelopen weken hebben we ook veel gepraat over juf Moniek.
Wordt het kindje een jongen of een meisje?
Hoe zal het kindje heten?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten