maandag 16 december 2013

De laatste maandag op school in 2013!

Vandaag is de laatste schoolweek in 2013 begonnen. Zoals elke maandag begonnen we in de kring. We hebben een filmpje van Flip de Beer bekeken. Hij ging een kerstboom kopen. We hebben gewerkt tot 10.00 uur. We zijn een half uurtje eerder gestopt omdat juf Els om 10.30 uur op school zou komen om met de oudste kleuters het kerstspel te oefenen. Daarvoor wilden we nog fruit eten en drinken. Vandaag vielen er twee bekers met drinken om. Dat kan gebeuren!!! 's Morgens hebben we ook nog fijn buiten gespeeld.
's Middags begonnen we met een gymles. Daarna heb ik het Kerstboek voor peuters en kleuters van Marianne Busser en Ron Schröder uitgelezen. Hierdoor viel voor een keertje de rekenactiviteit uit. We hebben ook nog drie kwartier gewerkt. En juf Moniek heeft met de jongste kleuters het liedje en versje voor de viering geoefend.
En dan is de maandag weer om. Voor mij was het de laatste dag in 2013 op Aventurijn. Ik wens iedereen fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar. En natuurlijk ook een fijne vakantie. Tot 6 januari! 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten