donderdag 5 december 2013

Donderdag 5 december

De ochtend was een gewone ochtend, nou ja een bijna gewone ochtend. In plaats van Estafette heeft ieder in een eigen boek gelezen. Estafette ging niet door omdat de juffen van de onderbouw hun verjaardagen vierden. Na het lezen stond rekenen op het rooster. Voor groep 6 nieuwe stof: cijferend vermenigvuldigen. Na de pauze stonden taal en spelling op het rooster. Maar......de taalles kon niet doorgaan. De kinderen weten waarom. Wat hadden ze er lol in. In plaats van taal hebben we gekeken naar de film: de witte Piet. Na de spellingles hebben we alle Sinterklaasspullen opgeruimd.

's Middags hebben we een heel gezellige middag gehad. We hebben eerst groepjes gemaakt: vijf groepen van vier en één groep van drie. In circuitvorm hebben we de volgende dingen gedaan: sjoelen, ganzenbord, memory en computer yurls Sinterklaas/kleurplaat. Met elke activiteit was een groepje 20 minuten bezig. Na twee spellen was er een pauze waarin we wat hebben gedronken. Ook was er nog wat lekkers.

De middag is omgevlogen. We kunnen terugkijken op twee fijne dagen. Ik wens iedereen een fijne Sinterklaas met het gezin/familie. Ik ga direct ook de computer uitzetten. Vanavond surprise-avond met mijn lieve familie. Ik heb er zin in!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten