woensdag 27 maart 2013

De roofvogelshow

Woensdag 27 maart 2013: de dag van het afscheid van juf Joke.

Om 8.35 uur kwamen de kinderen met hun jas aan de klas in. Toen iedereen er was, zijn we naar buiten gegaan om daar met de hele school juf Joke en haar gezin welkom te heten voor haar laatste dag op de Reuzelaar. Juf Joke en haar man waren door juf Rina en juf Suzan met een bakfiets opgehaald. Met alle kinderen hebben we een lied voor juf Joke gezongen op de melodie van Hallo wereld. Natuurlijk kreeg juf Joke ook een cadeau.

Iets na 9.00 uur waren we weer terug in de klas. Ik heb het prentenboek Wit is jarig voorgelezen. En ik heb voorgelezen uit het schrift van Pompom waarin de mama van Vic had geschreven over het logeerweekend van Pompom bij Vic. Op zo'n feestdag hoort een vrolijk liedje. Dus heb ik met de kinderen het lied van Woutertje het kaboutertje gezongen.
Toen juf Rina terug was in de klas hebben we de traktatie van juf Joke genomen: een bekertje drinken met een heerlijk chocolade ei. Na de traktatie hadden we nog 20 minuten de tijd om met constructiematerialen te spelen.
 
Van 10.45 uur tot 11.30 uur was er een geweldige verrassing voor ons: een roofvogelshow. Wat hebben we daarvan genoten. Op het einde van de dag hebben de twee kleuterklassen hun cadeau nog aangeboden aan juf Joke.
Hieronder nog wat foto's van de roofvogelshow:

 Geen opmerkingen:

Een reactie posten