dinsdag 19 maart 2013

Weer aan het werk!

 
 
Tot de zomervakantie ga ik aan het werk op basisschool de Reuzelaar in Hoeven. Vanmiddag heb ik een fijn gesprek gehad met de directeur, Lian Franken. Ik heb ook al met een aantal collega's kennis gemaakt. Deze week en volgende week zal ik de ochtenden werken. Daarna waarschijnlijk volledig. Ik werk van dinsdag t/m vrijdag. Mijn werk bestaat uit het bieden van ondersteuning aan de groepen 1/2 en 2/3.

Jullie vragen je misschien af waar de naam Reuzelaar vandaan komt. De naam heeft te maken met de hsitorische naam van het stuk grond waar de school op gebouwd is. De rozelaar is de boom die in de omgeving veel werd aangetroffen. De naam van deze boom, het symbool van groei, is gekozen voor de school, De Reuzelaar.

De school telt ongeveer 280 leerlingen verdeeld over 12 groepen. De Reuzelaar bestaat uit drie gebouwen op één perceel. Het hoofdgebouw heeft negen groepslokalen. In de tweede locatie zijn twee kleutergroepen ondergebracht. In het noodgebouw krijgt één groep les.

Nieuwsgierig naar de Reuzelaar.......kijk dan op de website De Reuzelaar5 opmerkingen:

 1. Hoi Anita, klinkt hartstikke goed! Ik wens je heel veel succes en vooral plezier. Gr Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Anneke. Ik heb er veel zin in.
   Groetjes, Anita

   Verwijderen
 2. Wat leuk, dat klinkt goed! Begrijp ik dat je niet voor de klas gaat staan, maar een op een of in kleine groepjes kinderen extra ondersteuning gaat bieden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je reactie, Iris. Ik ga wel de klas in. Het zijn grote groepen, 30 en 32 kinderen. Dan is twee leerkrachten in een groep wel fijn.
   Groetjes, Anita

   Verwijderen