donderdag 10 oktober 2013

Afsluiting van de Kinderboekenweek

De afsluiting van de Kinderboekenweek stond gepland voor 15.00 uur deze middag. Daarvoor hebben we echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel gedaan. Een opsomming van al het werk:
- rekentoets
- woorddictee
- toets woordenschat
- opdrachten van de verkeerskrant maken
- toets aardrijkskunde
Juf, juf, juf, hoe haal je het in je hoofd om de kinderen zoveel werk te geven...........maar het meeste heb ik in de afgelopen uren nagekeken en...................het is prima gemaakt. De jongens en meisjes hebben een heel groot compliment verdiend.

Eindelijk is het dan 15.00 uur. Alle leerlingen, leerkrachten en ouders hebben zich verzameld op het middenbouwplein. En wat leuk, wijkagent Jeroen is er ook. En waarom is dat nu zo leuk????? De kinderen hebben een boek geschreven. En in dat boek is een rol weggelegd voor wijkagent Jeroen. Alle kinderen hebben meegewerkt aan het boek, van groep 1/2 tot en met groep 7/8. Tijdens de afsluiting van de kinderboekenweek wordt het boek door een aantal kinderen voorgelezen. Juf Nikki haalt agent Jeroen naar voren zodat iedereen hem goed kan zien.
Naast het voorlezen van het boek werd ook de winnaar van de voorleeswedstrijd bekend gemaakt. En natuurlijk hebben we ook nog gezongen en gedanst op het lied Ja, klaar voor de start.
De Kinderboekenweek is weer voorbij. Maar lezen en voorlezen blijven we doen!!!
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten