vrijdag 11 oktober 2013

Negen schoolweken......nu herfstvakantie!

De laatste dag voor het begin van de vakantie. We begonnen deze vrijdag met het maken van het tweede deel van de rekentoets. Daarna was het FEEST!!! Een jarige in de klas. De jarige op de stoel en zijn klasgenoten en de juf zingen. "Daar komt meneer Pantoffel aan" wordt een echte hit. Na het zingen heeft de jarige getrakteerd. Op een ijsje!!! Mmmmm!!!

Nadat we ons ijsje op hadden, hebben we het droedelspel gespeeld. Altijd een succes!!!Na de pauze hebben we een zinnendictee gemaakt en een taaltoets.
's Middags kregen we bezoek in de klas. Een oud-leerling die afgelopen zomer verhuist is naar Etten-Leur. De kinderen waren blij hem weer te zien. We hebben een toets van geschiedenis gemaakt, een bladzijde geschreven, naar Nieuws uit de natuur gekeken en onze laatjes opgeruimd. De aflevering van Nieuws uit de natuur stond in het teken van 50 jaar Schooltv. Ik vond deze extra lange aflevering erg tegenvallen. We hebben de aflevering dan ook niet helemaal bekeken. Op het einde van de middag hebben we nog gedanst. Een mooi begin van de herfstvakantie. Geniet ervan, jongens en meisjes, jullie hebben het verdiend.

 Geen opmerkingen:

Een reactie posten